Skocz do zawartości

Moje skromne znajdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich odkrywców będę się starał na bieżąco wrzucać zdjęcia moich drobiazgów. Nie są to może kilogramy srebra i złota ale dla mnie warte tego czasu spędzonego w polu. Na początek trafienia z czterech ostatnich dni w kolejności. Pierwsze 24.08.2014r.
  • Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam. Wcale nie takie skromne. Widzę tam kilka ciekawych guzików cywilnych. Ten krzyżyk też całkiem, całkiem. Mnie się jeszcze podobny nie trafił a brykam już 6 lat. Pozdrawiam.
Napisano
na ost. zdjęciu 3 odlewej to 3, albo 4 peny? Ładny stan. Mam takich ok. 10 i tylko jedną porównywalną. Zazwyczaj wychodzą straszne kancery do identyfikowania przez lupę. Pozdrawiam!
Napisano
Guzików cywilnych akurat na tym polu sporo leży czego nie można powiedzieć o monetkach. A krzyżyka też podobnego wcześniej nie trafiłem mimo że to mój czwarty rok z wykrywaczem. Poszperałem trochę i jednak okazało się że nie jest to jakieś rzadkie znalezisko.http://wkregusakrum.blogspot.com/2013/02/troche-historii-krzyzyki-cz-3.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie