tomekignac Napisano 12 Sierpień 2014 Autor Napisano 12 Sierpień 2014 Czy ktoś z Forumowiczów rozpoznaje płozy z fotek? (przedmiot kolegi,który twierdzi,że mogą być od motocykla, pewności nie ma; jest 1 fotka żołnierza na moto z podobnymi 'nartami' ale słabo widać). Pozdrawiam i z góry dzięki.
bsam20 Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 Tak to by wyglądało. Trzeba szukać po rozstawie śrub. Może jakieś DKW? Zaden boxer, bo te miały podwójną ramę. Fajny traf. Gratuluję.
tomekignac Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Napisano 20 Sierpień 2014 może jeszcze jakieś cenne uwagi ?
tomekignac Napisano 20 Sierpień 2014 Autor Napisano 20 Sierpień 2014 derkb dzięki za zaproszenie, kolega jest z daleka, będzie musiał przymierzyć u siebie
tomekignac Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Napisano 14 Sierpień 2014 dziękuję bardzo , podaję jeszcze wymiary , może pasuje do innych modeli ; pozdrawiam
derkb Napisano 13 Sierpień 2014 Napisano 13 Sierpień 2014 Dodaj kolego tomekignac wymiary jakie zaznaczyłem na Twoim zdjeciu. Rozstaw otworow i po wewnetrzej rozstaw blach mocujacych, oraz srednice otworow.
derkb Napisano 13 Sierpień 2014 Napisano 13 Sierpień 2014 Duze prawdopodobieństwo ze do DKW nz 350, jeśli mieszkasz niedaleko mnie to (wiadomosc) zapraszam na przymiarkę, mam taka dyktę zeliwniaka.
tomekignac Napisano 12 Sierpień 2014 Autor Napisano 12 Sierpień 2014 Czy ktoś z Forumowiczów rozpoznaje płozy z fotek? (przedmiot kolegi,który twierdzi,że mogą być od motocykla, pewności nie ma; jest 1 fotka żołnierza na moto z podobnymi 'nartami' ale słabo widać). Pozdrawiam i z góry dzięki.
Szybki55 Napisano 12 Sierpień 2014 Napisano 12 Sierpień 2014 Bardzo możliwe; tu przykład z Jawy (1969)
Pytanie
tomekignac
Czy ktoś z Forumowiczów rozpoznaje płozy z fotek? (przedmiot kolegi,który twierdzi,że mogą być od motocykla, pewności nie ma; jest 1 fotka żołnierza na moto z podobnymi 'nartami' ale słabo widać). Pozdrawiam i z góry dzięki.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.