Skocz do zawartości

taśma maskująca

donniebrasco40

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, właśnie odebrałem nowy sprzęcik. Zastanawiam się nad kupnem taśmy maskującej samoprzylepnej w celu oklejenia sztycy, taśmy z sklepów z militariami do oklejania lornetek, lunet itp. Co sądzicie? Czy koledzy stosowali taki zabieg ?
Napisano
po co?? aż tak maskować się nie trzeba
a jak dla ochrony to co innego byle by nie przeszkadzało przy skladaniu i rozkladaniu sprzętu.... co się ma porysować to i tak się porysuje wcześniej czy później....
Napisano

jak miałem ACE250 to to co żółte obkleiłem zwykłą czarną taśmą izolacyjną i osłona na cewkę (samoróbka)
a w proximie takie cosik... jeszcze coś na wyświetlacz muszę wyczarować...
sztyca i tak się rysuje jak ją wsuniesz....

Napisano
Ja używam innego patentu i super się sprawdza . Zerknij na poniższy link ( TO NIE REKLAMA ). Pozdrawiam Seba http://gryfmilitaria.pl/pl/p/Tasma-maskujaca-Woodland/432
Napisano
Cezar jesteś wielki, z tym pinpointerem dobry pomysł. Czy do kompletu z E Trackiem jest on niezbędny, w Minelabie doszedłem do wprawy - fanciki namierzałem cewką bezbłędnie,
A Twój sprzęt wygląda kozacko ( bez aluzji i podtekstów hehe )
Napisano
Widze Kolego cezar ze udostępniasz moje zdjęcie bez uprzedniego pytania o zgodę. A po drugie gdybyś mial polowe tej mądrości co upartości w szukaniu zaczepki ze mna to byłby z ciebie pozytek
Napisano
To nie mój wykrywacz...te kwestie mam znacznie lepiej rozwiązane.Na sztycę uszyty pokrowiec z codury (moro)na rzep maskuje można zdjąć,pinpoint osobno na pasie. (taśmę zostawiam profesjonalistą takim jak alex_2013)

Nie muszę cię pytać o żadną zgodę,widzę że nie możesz przeboleć tamtej krytyki..I każdy mój post uznajesz jako zaczepkę.Wyluzuj,nie wypisuj o mojej mądrości i upartości bo pojęcia o tym nie masz człowieczku.
Napisano
Panowie... kolejna wymiana uprzejmości" na Forum, zakończy się interwencją moda w celu ... wiadomo.
Macie priv, to jak macie chęć - tam się spinajcie.

Więcej prosić nie będę.
Napisano
tak...komplet oslon lezy w pudelku taśmy sa bardziej praktyczne dla mnie Panie Marku.Prosze dorzucić coś w meritum wątku jakieś rozwiązania a nie wlasne przemyslenia odnośnie oszczędności..
Napisano
Chłopaki, do świętej anielci, to MÓJ WĄTEK nie mający za cel prowokowanie do kłótni !!!!!!
E Trac w domku :) Co za radocha z otwierania pudła, zabaweczka fajna, tylko jak zobaczyłem mocowanie cewki=uszy to się przeraziłem, cieniutki to jest....
Co do wątku i sporu Marek i Alex założę taśmę i ori osłonę na cewkę, pogodziłem Was ? Wątek do zamknięcia, dziękuję za sugestie
Napisano
Kolega MarekDys to chyba Pieniacz który chce ludziom dogryśc , a to forum nie do tego służy. Proponuję Panu przenieśc się na jakiś czat bo to nie pierwszy wątek gdzie Kolega coś wtrąca i nie specjalnie na temat. My tu sobie pomagamy lub próbujemy pomagac proszę Pana Panie Dys .Pozdrawiam Seba440

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie