adrian1997 Napisano 2 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2014 Witamoto co znalazłem wzdłuż torów kolejowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian1997 Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2014 i jeszcze rosyjski moździerz dobrze że pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 5 Sierpień 2014 Share Napisano 5 Sierpień 2014 No i gitara:-)U mnie wzdłuż torów(kilka lat temu) to setki jak nie tysiące Ppsz,pustych jak i pełnych:-)Ruscy chyba nimi rzucali bo coś za dużo pełnych:-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 5 Sierpień 2014 Share Napisano 5 Sierpień 2014 ładna Rybka" Warto chodzić po starych torach? Znam trase torów wąskotorówki, którą ROZEBRANO chyba w 1918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 Nakopiesz się żelastwa podkładek itp ale w pobliżu pewnie warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 nasyp kamienie w pobliżu kamienie nasyp złomw pobliżu jeszcze więcej złomuA na złomie mogą się czepić, bo kolejowego nie biorą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 właśnie chciałem dodać że w kamieniach ciężko kopać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 A na złomie mogą się czepić, bo kolejowego nie biorą" - dobrze, że u mnie nie mają takich problemów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 we wro mają katalogi z częściami kolejowymi itp. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fred72 Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 takie dwa kółka pług wyorał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fred72 Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 taka obudowa była przy nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.