lz29937 Napisano 29 Lipiec 2014 Autor Napisano 29 Lipiec 2014 z jakiego okresu pochodzi ta laska. czy jest ona z przed II WŚ?
lz29937 Napisano 29 Lipiec 2014 Autor Napisano 29 Lipiec 2014 to zdjęcia tylko niektórych. wszystkich jest ponad 30
koziarzumyslu Napisano 30 Lipiec 2014 Napisano 30 Lipiec 2014 Powiem tak mam podobną , tylko może inne nabitki. Jakis czas temu oglądałem program ''Jak to jest zrobione,, i pokazywali jak się robi takie laski , a robią je tak aby były stylizowane jak stare i od razu nabijają te znaczki. Czy twoja jest stara głowy nie dam , bo o swojej też tak myślałem do puki nie obejrzałem programu , a trzymam bo fajna taka...: ) Pzdr.
lz29937 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Napisano 31 Lipiec 2014 Nawet gdyby nie byla stara to wiele nie stracilem, gość wołał dyche za nią. Mam jednek przeczucie ze przynajmniej niektóre znaczki są z przed wojny.
honker Napisano 31 Lipiec 2014 Napisano 31 Lipiec 2014 cześć nie bądź takim pesymistą.sprawdź jak zazwyczaj bito te znaczki-od góry czy od dołu- i zidentyfikuj do kogo należały- schroniska, zajazdy,hotele miały swoje.jeżeli taki zaginął w mrokach dziejów do 1945 to jest autentyczna bo raczej nikt tego nie podrabiał-była to reklama konkretnej firmy a jeśli firma nie istnieje to się po prostu nie opłaca pozd.marek
Pytanie
lz29937
z jakiego okresu pochodzi ta laska. czy jest ona z przed II WŚ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.