cuma Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Napisano 18 Lipiec 2014 ... właśnie, czy widzicie coś na nim?nie będę pisał co, żeby nic nie sugerować.oczywiście nie o otwór chodzi.macie jakieś pomysły, co to mogło być?dziękuję za wszelkie sugestie!
cuma Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Napisano 18 Lipiec 2014 a w tym mniejszym krążku?najlepiej widać (na moim monitorze)z większej odległości i patrząc na ekran trochę z lewej strony.
cuma Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Napisano 18 Lipiec 2014 przepraszam za ten bohomaz, ale i tak jestem z siebie dumny".pięknie narysowałem!zdjęcie nie oddaje stanu jaki widać a żywo". 8 z 10 osób, które to trzymały dzisiaj w ręku, widzą tak jak ja, twarz kobiety.w rzeczywistości widać to lepiej i tak, jakby było to malowane" kolorami.medalion jakiś?
Inventor Napisano 19 Lipiec 2014 Napisano 19 Lipiec 2014 Poszukaj w obciążnikach do sukni , może coś podobnego będzie.Pozdrawiam
cuma Napisano 19 Lipiec 2014 Autor Napisano 19 Lipiec 2014 jeszcze jedno zdjęcie. napstrykałem ich chyba z setkę, ale ciężko jest uchwycić tę twarz, a jest tam namalowana na pewno!dzięki Inventor za zainteresowanie. w obciążnikach też już szukałem.nic to! wrzucę do przydasi" niezidentyfikowanych i może kiedyś, gdzieś coś trafię.jeszcze raz dzięki!pozdro!
margor Napisano 19 Lipiec 2014 Napisano 19 Lipiec 2014 cuma, rysunek rzeczywiście piękny :)Jeśli to głowa to ja widzę ale delikatny profil, chyba...Dookoła jest jakaś otoczka, napisy?Podczyść, przetrzyj oliwką - może wyjdą szczegóły.Trafiłem niedawno ołowiany krążek, zrobiony z rozklepanego pocisku z którego ktoś próbował zrobić ozdobę, może broszkę. Jest dość wyrazisty rysunek siedzącej osoby, może wrzucę do rozpoznania.
Pytanie
cuma
... właśnie, czy widzicie coś na nim?
nie będę pisał co, żeby nic nie sugerować.
oczywiście nie o otwór chodzi.
macie jakieś pomysły, co to mogło być?
dziękuję za wszelkie sugestie!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.