gumis1984 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Witam znalazłem niedaleko przejścia przez odrę ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o producencie Proszę o pomoc w identyfikacji i jak wiekowa może być niedaleko była jeszcze jedna ale posrebżana ta jest z pięknymi rzeźbieniami wygląda jakby Herb
gumis1984 Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Po wyczyszczeniu. Czy to może być jakiś herb ?
Korabkow Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Próby srebra niemieckie stosowane od 1889 r. łyżka może być z początku XX wieku.Producent A.Tkies ? trzeba szukać .To nie herb tylko grawerowany monogram,reszta dekoracji też jest ręcznie grawerowana stąd łyżka jest ciekawa.
gumis1984 Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Witam Sygnowane A.THIES ale nigdzie nie mogę znaleść wszędzie wmf albo gerlach
Question
gumis1984
Witam znalazłem niedaleko przejścia przez odrę ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o producencie Proszę o pomoc w identyfikacji i jak wiekowa może być niedaleko była jeszcze jedna ale posrebżana ta jest z pięknymi rzeźbieniami wygląda jakby Herb
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.