gumis1984 Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Napisano 6 Lipiec 2014 Witam znalazłem niedaleko przejścia przez odrę ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o producencie Proszę o pomoc w identyfikacji i jak wiekowa może być niedaleko była jeszcze jedna ale posrebżana ta jest z pięknymi rzeźbieniami wygląda jakby Herb
gumis1984 Napisano 6 Lipiec 2014 Autor Napisano 6 Lipiec 2014 Po wyczyszczeniu. Czy to może być jakiś herb ?
Korabkow Napisano 6 Lipiec 2014 Napisano 6 Lipiec 2014 Próby srebra niemieckie stosowane od 1889 r. łyżka może być z początku XX wieku.Producent A.Tkies ? trzeba szukać .To nie herb tylko grawerowany monogram,reszta dekoracji też jest ręcznie grawerowana stąd łyżka jest ciekawa.
gumis1984 Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 Witam Sygnowane A.THIES ale nigdzie nie mogę znaleść wszędzie wmf albo gerlach
Pytanie
gumis1984
Witam znalazłem niedaleko przejścia przez odrę ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o producencie Proszę o pomoc w identyfikacji i jak wiekowa może być niedaleko była jeszcze jedna ale posrebżana ta jest z pięknymi rzeźbieniami wygląda jakby Herb
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.