RESTY Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 III Wakacje z Historią -Podziemne Miasto Na Wyspie Wolin 18-27 lipca 2014.Zapisy na na email do 11 VII: resty@boy.plSzczegóły na razie telefonicznie :602-688-672Udział jest bezpłatny lecz wymagana rejestracja uczestników.Formuła imprezy taka jak poprzednich (zajrzyjcie na chomika tu: http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/20 ... 9bcie+2012lub tu:http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/20 ... j*c5*9bcie )Na tą chwile pewne jest że tym razem śpimy w namiotach jak poprzednio tyle że na terenie nowego obiektu nazwanego Podziemnym Miastem" , będzie dostęp do sanitariatów. Poza wycieczkami i innymi przyjemnościami mamy do zrewitalizowania jeden ze schronów ,odkopać pozycje KRU oraz odnaleźć i wyeksplorować poniemiecki śmietnik.Wśród osób aktywnie działających zostaną wylosowane różne nagrody m.in. wykrywacz metalu od firmy Rutus(rozmowy trwają) . Co do losowania chodzi o to aby nagroda/y trafiły do osób które faktycznie coś robią a nie przyjadą tylko kibicować czy sie poopalać.Dla 20 osób przewidziano częściowe wyprowiantowanie , reszta we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 4 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2014 plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 Witam.Mam pytanko: czy istnieje możliwość zapisania się w ostatniej chwili?Na odległym horyzoncie rysuje mi się bardzo rozmytą kreską blady cień nikłej szansy na urlop,dlatego pytam. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 uuuu i jaki fajny plakat i ten stempel ściśle tajne" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2014 Banderas , dla ciebie zawsze sie miejsce przy naszym ognisku znajdzie ;)A i nowych kolegów i koleżanki chętnie poznamy.Ja jestem w Łodzi do piątku i to jest ostateczny termin zgłoszeń na email później jadę już na Pomorze więc do samej imprezy ( w trakcie też)kontakt i zgłoszenia na podany na plakacie telefon.Z uwagi na to że info poszło na kilak forów eksploracyjnych i nie jestem w stanie wszędzie odpisywać bieżące informacje i zmiany będą podawane w dziale aktualności na stronie forum Grupy Łódź .Pierwszą zmiana jest to że noclegi ze względów logistycznych jednak będą na Gerhardzie " a na podziemne miasto będziemy dojeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 10 Lipiec 2014 Share Napisano 10 Lipiec 2014 To szykują się zawody na plaży kto znajdzie najwięcej kluczyków od puszek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2014 No , przecież :)bez zawodów sie nie obędzie.Tylko chyba trzeba będzie inne zasady wymyślić żeby zawodnicy sie zawczasu nie przygotowali w fanty;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 28 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2014 I już po imprezie.Podsumowując względem nagród dla uczestników,w loterii dla aktywnych wolontariuszy nagrodę główną wykrywacz metalu Rutus Optima 29DD ufundowaną przez producenta wygrał kolega Henryx49 ze Szczecina ,wśród pozostałych uczestników zostały rozlosowane książki oraz figurki żołnierzy (na magnes)ufundowane przez firmę Restyling(czyli mnie).Zawody na plaży zrobiliśmy sobie według następujacych zasad:-Fundatorzy to przegrani czyli Bombel(flaszka) za najmniejszą ilość kapsli oraz Czacha za najmniejszą ilość zrywek od puszek(zgrzewka piwa), dodatkowo komendant fortu przeznaczył flaszkę starego miodu pitnego oraz ja kpl figurek żołnierzy biorących udział w Operacji Łódzkiej 1914.-Zwycięzcy:Sarmata zgarnął obie flaszki za największą ilość 2 groszówek (puki co fundator się nie wywiązał ale mamy nadzieje że nadrobi)oraz miodzik za 5złotówki tą nagrodę przekazał do spożycia dla pań biorących udział w imprezie ;)Piwa do podziału Kbus oraz ja za największą ilość 1 groszówek.Nagroda specjalna za najfajniejszego fanta (żołnierzyki)przypadła koledze Kazalotowi za wykopanie syrenki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 28 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2014 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.776589222361599.1073741846.187018721318655&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 28 Lipiec 2014 Share Napisano 28 Lipiec 2014 a jakieś spektakularne odkrycia?gratki dla sarmaty.poprawiony link http://www.facebook.com/media/set/?set=a.776589222361599.1073741846.187018721318655&type=1pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 28 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2014 Spektakularnych odkryć może nie było ale TV na miejscu akcji słupek" była obecna ;)http://www.facebook.com/photo.php?v=776193802401141Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:41 28-07-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 28 Lipiec 2014 Share Napisano 28 Lipiec 2014 Jak wklejasz linki to wycinaj z https s" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 30 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2014 Jeszcze info i kilka fotek na fejsie Podziemnego Miasta :http://www.facebook.com/media/set/?set=a.622189887900267.1073741836.514313418687915&type=1A więcej tradycyjnie chomiku stowarzyszenia Grupa Łodź:http://chomikuj.pl/GrupaLodz/Galeria/2014/2014.07.18-27.+III+Wakacje+z+Histori*c4*85-+Podziemne+Miasto+na+Wyspie+WolinGdzie foldery autorskie stopniowo zapełniają sie zdjęciami i filmikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Wielkie podziękowanie dla kolegi Resty" za zorganizowanie akcji Wakacje z historią-2014r" w Świnoujściu.Praca społeczna połączona z przebywaniem nad morzem w formie wypoczynkowej to dobra forma spędzania urlopu.Życzę koledze Resty" aby nadal miał plany do dalszego organizowania następnych wypraw nad morze.Dziękuje uczestnikom Akcji"za koleżeńskie przyjecie mnie w grupie jako uczestnika ze Szczecina.Takie spotkania to wartościowa szkoła życia i współpracy.Duże podziękowanie dla sponsora nagrody głównej,wykrywacza RUTUS Optima" przedstawiciela firmy Rutus" Elektronika Użytkowa i Przemysłowa - Arkadiusz Rutyna z Gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 Heniu,w ramach sprostowania - Rutus - nie jest przedstawicielem a producentem i jednocześnie sponsorem nagrody głównej którą wygrałeś ;)Ja zasponsorowałem tylko książki i figurki na magnes :) , a nagrody w zawodach plażowych fundowali przegrani + małe co nieco ode mnie i Piotra Piwowarczyka (komendanta)jako nagrody dodatkowe :)A na kolejne przygody zapraszamy już za dwa tygodnie podczas akcji w Dankowie:http://odkrywca.pl/akcja-zamek-diabla-warszyckiego-w-dankowie,733757.html#733757.W przygotowaniu też IV Sieradzki Piknik Poszukiwaczy ale o tym za jakiś czas, wszystko po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 Witaj..przez nie dopatrzenie użyłem słowa przedstawiciel" bo podział obowiązków w firmach jest różny..więc przepraszam Sponsora i zarazem producenta wykrywaczy RUTUS"oraz życzę aby firma osiągała coraz lepsze wyniki w konstruowaniu nowych modeli ku zadowoleniu użytkowników tego sprzętu..Wszystkiego najlepszego dla załogi Rutusa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocnymar Napisano 8 Sierpień 2014 Share Napisano 8 Sierpień 2014 Ciekawe strony ale opłata 26zł za wejście mnie zniesmaczyła, wybrałem latarnie i fose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 9 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2014 Udział w imprezie był 100% darmowy dla uczestników tak jak w poprzednich latach bezpłatny udział we wszystkich wycieczkach czy innych atrakcjach, zagwarantowany i nieograniczony dostęp do latarni, fortu i podziemnego miasta :)Wystarczyło wziąć udział, a nie teraz marudzić że indywidualne zwiedzanie drogo:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 8 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2014 Heniu ,z niecierpliwością oczekujemy twojej obiecanej relacji z imprezy . Poszukiwacze też muszą niedługo kolejny numer pisemka zamykać żeby wyszło na czas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 To nasza kantyna do spotkań towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 10 Wrzesień 2014 Share Napisano 10 Wrzesień 2014 Witaj..Wiciu..już szybko napisałem wspomnienia z obozu .. III spotkanie z historią w Świnoujściu" serdecznie pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.