odkrywca19971998 Napisano 2 Lipiec 2014 Autor Napisano 2 Lipiec 2014 Od czego moze byc ta żabka prosze o podpowiedz
RezistanZ Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 b_jar kolega chyba pytał o co innego.@odkrywca - jest to żabka od bagnetu.pozdr
RezistanZ Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 kolego, użyłem potocznej nazwy, tak się po prostu częściej mówi.idąc Twoim tokiem rozumowania to może i od paska.nie rozumiem po co te złośliwości w zamian za trafną ID.pzdr
Herzog Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 To jak się bawimy w tak trafną identyfikację na poziomie RezistanZ to dodam, że żabka jest ze skóry.
RezistanZ Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 może przypomnę wodolejcom tytuł wątku oraz treść pierwszego postu autora, dla jasności sytuacji:tytuł : RE: Żabka od czego ?pytanie : Od czego może byc ta żabka proszę o podpowiedzodpowiedź kolegi bjar: Autrowęgierska?po prostu odpowiedziałem na pytanie kolegi, nie wiem po co te złośliwości. myślałem ze bjar pomylił wątki czy coś.:Dpozdroover
Herzog Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 Drogi wodolejco.Czy nie uważasz, że ktoś kto wie co to żabka (wpisując to w tytule) nie pyta raczej czy to żabka od bagnetu?over & out
bjar_1 Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 A sądzisz że kolega założyciel wątku tytułując go żabka..." nie wiedział, że jest to żabka od bagnetu/pochwy/paska/pasa? Przecież normalne, że pytał o rodzaj/typ bagnetu...
RezistanZ Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 niekoniecznie. czy tylko bagnety nosiło sie na żabkach" ?może dostal od kogos z informacją, ze jest to żabka. i nie wie od czego. w końcu dosyc jasno sformułował swoje pytanie, i tak nalezy je rozumiec wydaje mi się.
RezistanZ Napisano 3 Lipiec 2014 Napisano 3 Lipiec 2014 zresztą skoro pyta, do czego ta żabka, to chyba jasno wynika, ze nie wie. inaczej by nie pytał. sugerowanie koledze, że zadaje pytanie, na które zna odpowiedź, jest równoznaczne z insynuowaniem działań znanych jako abijanie postów".ja kolegi o to nie podejrzewam .:)pzdrR
Pytanie
odkrywca19971998
Od czego moze byc ta żabka prosze o podpowiedz
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.