Skocz do zawartości

Podziękowanie

Jacek Dąbrowski

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego miejsca chciałbym złożyć podziekowanie Pani Redaktor Izie za oddanie" mi zarekwirowanego przez sad numeru magazynu Odkrywca ze stycznia 2014 roku. Wymieniony numer miesięcznika umożliwił mi oddalenie zarzutów niejakiego Piotra Lewandowskiego w sądzie Warszawa Wola(sygnatura akt w razie wojny na prv). Ze względu na zawartość tego pisma Sąd odroczył wydanie wyroku o całe 24 godziny gdyż musiał się zapoznać z materiałem dowodowym.
I z wyroku tego Sądu wynika ze Piotruś ma wreszcie dorosdnąć (może to dzięki Odkrywcy , może to dzięki innym tzw dowodom)
Iza jeszcze raz dzieki za zwrot w/w pisma i do miłego w sądzie
Pozdrawiam

Yeti , z całym szacunkiem ale poza telefonem wykonanym do Izy uważam że należy się ładnie podziekować wobec użyszkodników bo jednak to ten właśnie styczniowy nr pisma pozwolił Wysokiemu Sądowi(poza oczywiście wypowiedziami Piotrusia ze on nie wie on tylko słyszał) na podjęcie takiej a nie innej decyzji w sprawie.
Poza tym , uważam , że warto powiedzieć że nie tylko Piotruś ale jeszcze drugi entelegent jest co ludzi do prokuratury podaje bo sam jaj nie ma. Jeśli sobie zarzyczysz to czy na prv czy na Forum jezdem w stanie przedstawić wypowiedzi tych dwóch ukrzywdzonych a gwarantuję ze smiechu bedziesz miał po pachy.
Pozdrawiam

Marcin , z całym szacunkiem , ale Piotruś za bardzo nie wie kogo i za co oskarża. On tylko słyszał , on nic nie wie , on nie ma pojęcia(jego słowa do protokołu). I uważam ze jeszcze nie należy pisać Piotr L gdyż jak na razie nie jest oskarżony. Nie bój sie używać nazwiska Lewandowski.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie