RezistanZ Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 witamskrzynkabrak śladów po wieku (zawiasach)wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarnoa blasze ślady korozji jakby od kwasudziwne dosyć uchwytyresztka etykiety na której widać literki niemieckie.co to za skrzynka ?
RezistanZ Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 witamskrzynkabrak śladów po wieku (zawiasach)wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarnoa blasze ślady korozji jakby od kwasudziwne dosyć uchwytyresztka etykiety na której widać literki niemieckie.co to za skrzynka ?
RezistanZ Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 uchwyt z poczatku myślałem ze nie od tego ale śruby od spodyu pod blachą wygląda na org..
RezistanZ Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 i radziecka pokrywa od skrzyni?czy to mam racje (uchwyty slady po zawiasach , wydaje się cyrylica na czarno .. )
RezistanZ Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 aa ajeszcze na tej niemiekiej jest taki stempel ale nie mam pojecia co tam jest Sk ... 8 ??
R51 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Radziecka na amunicję odłamkową - widzę skrót oskoł" czyli oskołocznyj- odłamkowy
spetsnaz Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zamki z 4 zdjęcia często wychodzą na radzieckich pozycjach.
RezistanZ Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 dodam że niemiecka skrzynka śmierdzi bakelitem czy czymś w tym rodzaju
RezistanZ Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 dziękuje to już coś wiem, a odnośnie tej niemieckiej, uchwyty mnie zastanawiają bo takich nie widziałem wcześniej, czy znane są komuś przykłady skrzynek z takimi uchwytami?pzdrR
Question
RezistanZ
witam
skrzynka
brak śladów po wieku (zawiasach)
wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarno
a blasze ślady korozji jakby od kwasu
dziwne dosyć uchwyty
resztka etykiety na której widać literki niemieckie.
co to za skrzynka ?
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.