RezistanZ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 witamskrzynkabrak śladów po wieku (zawiasach)wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarnoa blasze ślady korozji jakby od kwasudziwne dosyć uchwytyresztka etykiety na której widać literki niemieckie.co to za skrzynka ?
RezistanZ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 witamskrzynkabrak śladów po wieku (zawiasach)wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarnoa blasze ślady korozji jakby od kwasudziwne dosyć uchwytyresztka etykiety na której widać literki niemieckie.co to za skrzynka ?
RezistanZ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 uchwyt z poczatku myślałem ze nie od tego ale śruby od spodyu pod blachą wygląda na org..
RezistanZ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 i radziecka pokrywa od skrzyni?czy to mam racje (uchwyty slady po zawiasach , wydaje się cyrylica na czarno .. )
RezistanZ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 aa ajeszcze na tej niemiekiej jest taki stempel ale nie mam pojecia co tam jest Sk ... 8 ??
R51 Napisano 16 Lipiec 2014 Napisano 16 Lipiec 2014 Radziecka na amunicję odłamkową - widzę skrót oskoł" czyli oskołocznyj- odłamkowy
spetsnaz Napisano 17 Lipiec 2014 Napisano 17 Lipiec 2014 Zamki z 4 zdjęcia często wychodzą na radzieckich pozycjach.
RezistanZ Napisano 24 Czerwiec 2014 Autor Napisano 24 Czerwiec 2014 dodam że niemiecka skrzynka śmierdzi bakelitem czy czymś w tym rodzaju
RezistanZ Napisano 17 Lipiec 2014 Autor Napisano 17 Lipiec 2014 dziękuje to już coś wiem, a odnośnie tej niemieckiej, uchwyty mnie zastanawiają bo takich nie widziałem wcześniej, czy znane są komuś przykłady skrzynek z takimi uchwytami?pzdrR
Pytanie
RezistanZ
witam
skrzynka
brak śladów po wieku (zawiasach)
wnętrze wyłożone blachą malowaną na czarno
a blasze ślady korozji jakby od kwasu
dziwne dosyć uchwyty
resztka etykiety na której widać literki niemieckie.
co to za skrzynka ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.