BenoBJ Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Napisano 22 Czerwiec 2014 Witam znalazłem ostatnio mostek (tak myślę). Jest on z ołowiu. nie wiem od czego on może być. Czy ktoś już to znalazł i wie od czego to może być? Proszę o id
Swiety82 Napisano 24 Czerwiec 2014 Napisano 24 Czerwiec 2014 Podobne z ebaya, podpisane Souvenir de Paris"Wykonane z ołowiu spotkałem suweniry (pamiątki) w różnej postaci, zazwyczaj z okresu I wojny, choć nie posiadam wiedzy czy później też to tłukli z tego materiału.
BenoBJ Napisano 23 Czerwiec 2014 Autor Napisano 23 Czerwiec 2014 Najprawdopodobniej tak. Parę znajomych mówili o dosyć starej zabawce dla dzieci. przepraszam za zdublowanie postu
BenoBJ Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Napisano 22 Czerwiec 2014 Witam znalazłem ostatnio mostek (tak myślę). Jest on z ołowiu. nie wiem od czego on może być. Czy ktoś już to znalazł i wie od czego to może być? Proszę o id
Swiety82 Napisano 22 Czerwiec 2014 Napisano 22 Czerwiec 2014 Łuk triumfalny" ? Jakiś rodzaj z serii andenken aus..." ?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 22:48 22-06-2014
Pytanie
BenoBJ
Witam znalazłem ostatnio mostek (tak myślę). Jest on z ołowiu. nie wiem od czego on może być. Czy ktoś już to znalazł i wie od czego to może być? Proszę o id
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.