rafal1607 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 Witam dzisiaj coś takiego wykopałem razem z monetą inną , pytanie co to jest ? prosze o pilną odpowiedz i najlepiej potwierdzenie jakąś stroną internetową i tak dla ciekawości i le to coś moze by warte ?
Kriczer Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 żeton DAF, Gauwaltung prawdopodobnie chodzi o okręg i na dole masz miasto Koblenz? Przepisz te napisy z 1 foto, bo ciężko rozczytać.
rafal1607 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Napisano 7 Czerwiec 2014 z 1 foto : Gausachwallung-trier pod nimi Bauivuiraben west
Kriczer Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 chodzi o budowę czegoś, obstawiał bym autostradę albo szlak kolejowy ale może się ktoś znajdzie co miał z takim cudem kontakt i powie coś więcej
cuma Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 a ja na ostatnią część pytania Ci się postaram odpowiedzieć......ile to jest warte? dla mnie nic! a ktoś inny... da Ci duże pieniądze...(?)jeden lubi ogórki... drugi ogrodnika córki...
Pytanie
rafal1607
Witam dzisiaj coś takiego wykopałem razem z monetą inną , pytanie co to jest ? prosze o pilną odpowiedz i najlepiej potwierdzenie jakąś stroną internetową i tak dla ciekawości i le to coś moze by warte ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.