Skocz do zawartości

Wołgograd ma być znowu Stalingradem ?

AK77

Rekomendowane odpowiedzi

po części tak kolego Spartan, ale pamiętaj kto obalał" komunę w magdalence, podzielił majątki między siebie i wysprzedał je za grosze, bo chyba nikt nie zaprzeczy ze na tej infrastrukturze która nam pozostała po PRL mozna było produkować dalej, tylko trzeba było poszukać rynków zbytu, no ale po co jak można sobie kieszonkę nabić, a z czasem unowocześniać. Ale jak się siedzi na garnuszku rodziców, albo w klimatyzowanym biurze to co się może wiedzieć o świecie jak własny nos zasłania? jeżeli nasze państwo nie jest demontowane to podaj przykłady sukcesów, tylko nie pisz o wyrobach autostradopodobnych najdroższych w Europie, stadionach i premiach dla prezesów np za opóźnienia w budowie, niedociagniecia o przekretach nie wspomne itd. Propagande to Ty łykasz jak Pelikan co Ci w telewizorni powiedzą, aha i z tym rusofilem to się akurat grubo pomyliłeś.

AK77 (874 / 76) 2014-06-11 12:33:59

Daleko nie trzeba szukać...

Ja nic nie poradzę na to, że część Użytkowników między uszami ma tylko drucik, który przedmiotowe uszy spina i trzyma w całości...

Dwa- widzisz, później jest płacz i wysyłanie @ czy do mnie, czy do Woytasa, że cenzura, a gdzie demokracja, wolności słowa...

Sami BURDEL robicie bardzo często, a później zdziwienie :-)

PS Co mają pomruki Mruka (2014-06-11 12:34:13)do tematu wątku?

A skad mam wiedzieć o co chodzi Mrukowi, że swoje żale i frustracje do całego świata wylewa akurat w wątku , który ja założyłem , zamist założyć swój i tam pisać ? Ale nie można pozwalać, żeby przez takiego człowieka tematy ladowały na dołku. Po co ja mam nastepnym razem wyszukiwać newsy historyczne i dzielić się tymi wiadomościami z użytkownikami forum , skoro przez jakiegoś frustrata Mruka temat wyladuje na dołku ? Jeżeli tak ma działać foum, to po co ja mam się wysilać i wklejać nowe interesujące tematy podnoszące ilość uzytkowników na forum , skoro mój wysiłek wyladuje na śmietniku ? To nie moje forum, więc dostosuje się do Twoich decyzji i je uszanuje Czlowieksniegu, ale czy następnym razem podziele się na forum wiadomościami ?

Pozdrawiam

A jak idę do baru piwnego to nie mogę napić się wody, i muszę pić tylko piwo? ;)

Pomruki mają to do tego, ze nie zajmujemy się tym czym powinniśmy, teraz piratem z m3, gdzie takich piratów sa na polskich drogach dziesiatki, ciekawi mnie gdzie w tej chwili byly super kamery i auta za miliony zlotych, ze zadna kamera go nie wylapala, zapewne tak szybko jechal ze go nawet nie zauwazyli, znow kolejna pozywka dla mediow bo nie od dzis wiadomo ze z prawdziwymi bandytami policja wódkę pije i ma się dobrze albo się ich po prostu boi, za chwile znów ukrainą i ze trzeba pomóc pogrobowcom bandery, a to ze u nas młodzi nie mogą znaleźć pracy po szkole to nikogo nie interesuje, bo np na jakimś etacie siedzi dziadek któy dorabia do głodowej emerytury, i jeszcze tym ze Wolgograd moze nazywac sie Stalingradem, a zapytam sie co nas to obchodzi?

Szukał ktoś ostatnio z Was pracy, dorabiał po ludziach, żeby mieć co do gara włożyć, bo chyba nie?

• 4 weeks later...
,,Wojna i nie widać końca wojny, twoja wina,, chyba to napisał Stachura , http://www.facebook.com/petr.kralicek.35/posts/476917202411488

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 11:09 06-07-2014

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie