explosivelabs Napisano 4 Czerwiec 2014 Autor Napisano 4 Czerwiec 2014 Witam rzadko tu bywam ale ugrzęzłem. Na jednym z for wstawiono takie coś. Więcej fotek nie ma bo już zostały usunięte Ale ciekawi mnie od czego to może być??
rosomak_kto Napisano 4 Czerwiec 2014 Napisano 4 Czerwiec 2014 explosivelabs a gdzie widziałeś te fotki , bo jestem zainteresowany nabyciem takiego zamka Pytanie do znawców czy ten zamek będzie pasował do carcano wersja kawaleryjska ?
rosomak_kto Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 profos dzięki za odpowiedź . Jeszcze jedno pytanie - skąd się tyle tych carcano w naszym kraju wzięło skoro Włochów specjalnie w naszym kraju nie było ?
wyspiarz44 Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 rosomak_kto , wbrew pozorom na ziemiach polskich sporo było wojsk włoskich + niemieckie oddziały tyłowe posiadały na stanie broń zdobyczną w tym Carcano
profos Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Będzie pasował, ale zamek karabinu w wersji dla kawalerii miał zagiętą rączkę. A ten na fotce jest od długiego modelu M91.
Pytanie
explosivelabs
Witam rzadko tu bywam ale ugrzęzłem. Na jednym z for wstawiono takie coś. Więcej fotek nie ma bo już zostały usunięte Ale ciekawi mnie od czego to może być??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.