Riefler Napisano 2 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Czołem,Czy jesteście w stanie zidentyfikować owe ustrojstwo? Na moje oko jest to jakiś stary most od jakiegoś pojazdu. Trafił to człek na którego polu stała artyleria LW, nie mam pojęcia czy może to mieć z tym związek czy też nie.Jeśli już uda się to zidentyfikować to proszę jeszcze o info czy śmigać z tym na złom czy ma to większą wartość.Waży ze 120kg ;)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 cześć muszę cię zmartwić nie jest to most lecz stara złączka elektryczna do ziemnych kabli. jak odkręcisz ten dekielek z góry to będzie tam parę kilo lepiku,zobacz po końcówkach czy to z kabli telefonicznych czy zasilających. w najlepszym wypadku masz kilka kg miedzi ale roboty z odzyskaniem jeszcze więcej.jak coś to pisz na priv.pozd marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 3 Czerwiec 2014 Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Potwierdzam to mufa złącza elektrycznego a nie część pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.