sqr Napisano 19 Maj 2014 Autor Napisano 19 Maj 2014 Witam kolegów! Czy ktoś powie mi co to za przedmiot? Wyraźnie widać że został trafiony najprawdopodobniej jakimś rolniczym narzędziem i wygięty w związku z tym. Co to może być??
sqr Napisano 19 Maj 2014 Autor Napisano 19 Maj 2014 długość całości około 90 mm dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam sqr
Astra Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 No musi być coś mega ważnego i rzadkiego. Ubawiłem się tym postem hahaha
szczurek_1979 Napisano 20 Maj 2014 Napisano 20 Maj 2014 A Wy co?? Jeden z drugim? Alfa i omega??? Zaden z Was sie nigdy nie pomylil? Astra to rozumiem, nowy i wogole... Ale Ty Yeti??!! Czyzbys na sniadanie przez przypadek herbatki lyknal? :-B widac ze stary wyjadacz nie popatrzyl dobrze to od razu go zlinczowac?
sqr Napisano 20 Maj 2014 Autor Napisano 20 Maj 2014 Dzięki szczurek_1979 ;) Nie wiem co tak bardzo rozbawiło astra ? Trolli nie brakuje ;P w każdym innym przypadku omyłkowo dodany post/wątek jest szybko i skutecznie dołkowany" a ten kwitnie... ogólnie jestem w stanie stwierdzić że poziom tego forum schodzi na psy... a kiedyś było tu tak fajnie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.