mazur100 Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 Witam , wyłowiłem dzisiaj magnesem z Wisły oto taki nabój , czy ktoś mi może powiedzieć od czego on jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazur100 Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 Witam , wyłowiłem dzisiaj magnesem z Wisły oto taki nabój , czy ktoś mi może powiedzieć od czego on jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didi Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Kolego PeterN mimo szczerych chęci ten link do Wiki jest bez wartości bo jak ktoś mógł pisać o naboju dając zdjęcie innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=684783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterN Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Kolego didi, oczywiście,że mój link jest bez wartości, bo wszyscy czekamy na zdjęcie fantu kolegi mazur100. To miał być żart. Poczekajmy aż kolega upora się ze wstawieniem zdjęcia, a moderatorzy pchną" temat dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mazur100
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.