Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 witam proszę o pomoc w ustaleniu szarlotki strzelców gdzie mogła być noszona/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 mała zawieszka strzelców do id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 zawieszka szarlotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 Na 100% to nie szarlotka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 A co? Żonkil? Widać przecież, że szarlotka... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 a pewno coś co się przypinało do munduru i ma związek z wojną razem z tym wyszła mi szturmówka piechoty i inne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 Nie szarlotka, to jabłecznik ! Wybaczcie, musiałem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 te forum spada na psy-jak ktoś nie może nic mądrego powiedzieć to wiec po co zabiera głos-gówniarzeria się na niczym nie zna a ma najwięcej do napisania-jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 szarotka panie;-)Szarotka w 1907 roku została ustanowiona przez cesarza Franciszka Józefa I odznaką austro-węgierskich wojsk alpejskich (strzelcy górscy). Tradycja ta była później kontynuowana przez kolejne tego typu formacje (np. niemieckie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Barthez chłopczyku..widać że dalej nie 'zaskoczyłeś' co do swojej 'szarlotki' a się unosisz-więc masz tu 'po prostemu'-szarlotka to inaczej jabłecznik!!A ten Twój wisior to coś w kierunku SZAROTKI..-taka roślinka górska :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 e forum spada na psy" - dopiero teraz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Ośmiu moderatorów tego działu,no siedmiu,bociana nie liczę i żaden nie mógł poprawić jednej literki w tytule postu?Barthez, mistrzowskie minięcie prowokacyjnego 100 % i żonkila ale potem dałeś D.. to forum spada na psy"- to forum to w części ja i tysiące innych użytkowników-warto przeprosić.Tu masz prowokatora całego zajścia http://odkrywca.pl/hity-dnia,731678.html#731678 . ( to modelator)Martwi,że w tą prowokacje dały się wciągnąć wysokie liczniki.pzdr.b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Spokojnie Banderas, to nie prowokacja. I nie dałem się wciągnąć, tylko zrobiłem to z czystej chęci przytrolowania i przyspamienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 OK, ale nie w tym dziale,szalej w owarzyskie" a tak przy okazji to podpadłeś,skan nie dotarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Spróbuję się poprawić. Pisz na @ czego tam potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Mam na piśmie obietnicę ,że miałeś podesłać http://odkrywca.pl/psie-znaczki,67539.html#67539 sprawa nie aktualna, kupiłem wydanie papierowe.Barthez,jako założyciel tego wątku masz prawo poproszenia o zablokowanie tego wątku,przeniesienia go do innego działu lub kontynuowania identyfikacji w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.