Napoleon North Napisano 18 Maj 2014 Autor Napisano 18 Maj 2014 Znalazłem takie coś.To ołów czy srebro ? Waga około 0.6g - 0.7 g. Wrzuciłem to do płynu do czyszczenia srebra i złota i pokryło się zielonkawym nalotem.Czy jest to srebro ?
Skyrim Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Wygląda na ołów. Potrzymaj go nad ogniem jak zacznie się topić bd miał pewność ;d
Piastek Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Ołów miałby zielonkawy nalot? Skąd Ty bierzesz takie odpady żelaza? Widziałem twoje wcześniejsze posty
butchcassiddy Napisano 18 Maj 2014 Napisano 18 Maj 2014 Pomijając już wszystko inne to doradzanie testowania jakichkolwiek znalezisk ogniem jest bardzo nieodpowiedzialne.Nawet jeżeli miał to być żart. Jakiś dzieciak przeczyta połowę takiej porady", resztę sobie dopowie, zacznie testować czubki" i nieszczęście gotowe.
Pytanie
Napoleon North
Znalazłem takie coś.To ołów czy srebro ?
Waga około 0.6g - 0.7 g. Wrzuciłem to do płynu do czyszczenia srebra i złota i pokryło się zielonkawym nalotem.Czy jest to srebro ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.