Napoleon North Napisano 16 Maj 2014 Autor Share Napisano 16 Maj 2014 Witam Dzisiaj znalazłem takie coś . Czyściłem szczotką i wodą z godzinę .Czyścić dalej czy dać sobie spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 tylko miniaturkę wystarczy zobaczyć i wiadomo kto ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 przeważnie nie wypowiadam się ...ale... czyść aż pojawi się wyraźniej ten krzyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 Fragment rakiety V-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 WitamWykonaj autolize uwidoczni pokryte korozja szczegołyPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 Czyść dokładnie, to może być mała część większej całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 A jakiej wody użyłeś.Do wszelakich krzyżyków polecam wodę święconą.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 daj zdjęcie drugiej strony i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 dokładne wymiary bo to ważne najlepiej suwmiarką zmierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Napoleon North
Witam
Dzisiaj znalazłem takie coś . Czyściłem szczotką i wodą z godzinę .Czyścić dalej czy dać sobie spokój?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.