marv Napisano 14 Maj 2014 Autor Napisano 14 Maj 2014 Poproszę o ID naszywki z polskim orłem.Orzeł i napis Polska wykonany farbą.Kto takie naszywki nosił i z jakich lat pochodzi ? Na odwrocie napisany długopisem rok 1947, ale ja myślę że naszywka jest o wiele późniejsza. Z góry dzięki koledzy ;)
marv Napisano 14 Maj 2014 Autor Napisano 14 Maj 2014 Poproszę o ID naszywki z polskim orłem.Orzeł i napis Polska wykonany farbą.Kto takie naszywki nosił i z jakich lat pochodzi ? Na odwrocie napisany długopisem rok 1947, ale ja myślę że naszywka jest o wiele późniejsza. Z góry dzięki koledzy ;)
viator01 Napisano 14 Maj 2014 Napisano 14 Maj 2014 Trzeba byłoby poszukać wśród naszywek np. na mundury ZHP i podobnych - bo mniej więcej takiej wielkości i dokładnie takie były na nich przyszywane.
Pytanie
marv
Poproszę o ID naszywki z polskim orłem.Orzeł i napis Polska wykonany farbą.Kto takie naszywki nosił i z jakich lat pochodzi ? Na odwrocie napisany długopisem rok 1947, ale ja myślę że naszywka jest o wiele późniejsza. Z góry dzięki koledzy ;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.