Piastek Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Witam, takie rurki wyszły z lasów i nie wiem od czego są. Gwóźdź jest ułamany i pytanie czy stary czy raczej współczesny
Liwiusz66 Napisano 13 Maj 2014 Napisano 13 Maj 2014 Przewody hamulcowe, a właściwie to końce przewodów, tylko czy nie za duże?…. Może ten kierunek.
Pawel250 Napisano 13 Maj 2014 Napisano 13 Maj 2014 Dla mnie to stalowe kołki rozporowe, a rurka po lewej, to po prostu rurka :)
Luke Napisano 13 Maj 2014 Napisano 13 Maj 2014 A co do fantów to ciężko cokolwiek o nich powiedzieć poza tym, że są to dość mocno skorodowane kawałki żelaza. Być może gwoździe lub nity. Ciężko temu nadać jakąś konkretną nazwę lub producenta.
Piastek Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Nie no, chodziło mi tylko o identyfikacje w sensie co to jest, bo znalazłem to w lesach gdzie nie ma śmieci przy okopach
Piastek Napisano 13 Maj 2014 Autor Napisano 13 Maj 2014 Witam, takie rurki wyszły z lasów i nie wiem od czego są. Gwóźdź jest ułamany i pytanie czy stary czy raczej współczesny
Pytanie
Piastek
Witam, takie rurki wyszły z lasów i nie wiem od czego są. Gwóźdź jest ułamany i pytanie czy stary czy raczej współczesny
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.