vojtaz2 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 Witam, taką rzecz znalazłem, jest masywna dobrze wykonana. Czy to może być część jakiegoś działka? Proszę o pomoc zanim trafi na złom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 Witam, taką rzecz znalazłem, jest masywna dobrze wykonana. Czy to może być część jakiegoś działka? Proszę o pomoc zanim trafi na złom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 frezy żeby przy demontażu nie ślizgała się dłoń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 kolejne foto, chyba mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 gruba solidna stal. Kto ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 Musiałbyś to obczyścić i dopiero dać foto. Może znalazłbyś jakieś oznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Maj 2014 Autor Share Napisano 16 Maj 2014 Odświeżam moją prośbę o identyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
vojtaz2
Witam, taką rzecz znalazłem, jest masywna dobrze wykonana. Czy to może być część jakiegoś działka? Proszę o pomoc zanim trafi na złom :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.