torlof Napisano 5 Maj 2014 Autor Napisano 5 Maj 2014 Witam, trafiła mi się dzisiaj łuska z oznaczeniami, które pierwszy raz widzę, łuska identyczna jak od mausera. Zdjęcia teraz nie mogę wstawić z powodu słabej baterii w aparacie :/ starałem się stworzyć coś w paincie. Kojarzy ktoś ?
viator01 Napisano 5 Maj 2014 Napisano 5 Maj 2014 Daj lepiej zdjęcie, bo to może niemiecka łuska wyprodukowana przez asb = Deutsche Waffen und Munitionsfabrik A.G., stalowa miedziowana (stąd może być dostawca stali zaczynający się od X)
torlof Napisano 5 Maj 2014 Autor Napisano 5 Maj 2014 Trafiłeś! rzeczywiście, asb X, zdziwiło mnie że trochę jest spuchnięta jak zwykła stalka. Póki co moja pierwsza z ASB ;)
Pytanie
torlof
Witam, trafiła mi się dzisiaj łuska z oznaczeniami, które pierwszy raz widzę, łuska identyczna jak od mausera. Zdjęcia teraz nie mogę wstawić z powodu słabej baterii w aparacie :/ starałem się stworzyć coś w paincie. Kojarzy ktoś ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.