kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Może ktoś spotkał się z całą taką zawieszką. Wygląda na pruską, w otoku zostały tylko dwie ostatnie litery ER
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Człowiek.snieg proszę jeszcze raz o odpowiedź na mój post. Jest oznaczenie o odpowiedzi, a nic się nie otwiera.
Czlowieksniegu Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 Ot taka sztuczka magiczka...A bardziej serio- przez moment myślałem, że to może być Wilhelm I z dopiskiem keisER... Ale On to chyba bardziej miał króla Prus dokładanego w tytule...
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Mnie jakoś na hehenzollerów wygląda, taka była pierwsza myśl na polu. Ale nie teraz to już nie mam żadnej koncepcji.
HASAG40 Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 toż to wiluś:-)wygląda jak klapka od strej wojskowej fajki
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Ale to musiał by być cybuch średnica całości po dodaniu ubytku 50 mm. Pokrywki cybuchów wyglądają inaczej, pozostał spłaszczony uchwyt do kółka od zawieszania.
HASAG40 Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 taka była moja pierwsza myśl a jak wiadomo w tym okresie podobiznę wilego trzepali na wszystkim,od zapięć do szelek po guziki,cybuchy,szklanki itd.Więc trudno będzie zidentyfikować dokładnie co to?chyba że akurat znajdzie się ktoś kto ma identyczny przedmiot lub gdzieś w necie wyszperasz,więc powodzonka życzę;-)
kjfg Napisano 3 Maj 2014 Autor Napisano 3 Maj 2014 Dzięki, tak to jest w tym sporcie, po kilka lat leży coś w pudełku i nagle przypadkiem na jakiejś przeglądanej stronie EUREKA- ja mam coś takiego. A wracając, własnie liczę że ktoś ma cos takiego w całości. Pełen napis w otoku da nam odpowiedź.pozdrawiam, idę kopać dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.