kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Share Napisano 2 Maj 2014 Może ktoś spotkał się z całą taką zawieszką. Wygląda na pruską, w otoku zostały tylko dwie ostatnie litery ER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Share Napisano 2 Maj 2014 Człowiek.snieg proszę jeszcze raz o odpowiedź na mój post. Jest oznaczenie o odpowiedzi, a nic się nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Ot taka sztuczka magiczka...A bardziej serio- przez moment myślałem, że to może być Wilhelm I z dopiskiem keisER... Ale On to chyba bardziej miał króla Prus dokładanego w tytule... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Share Napisano 2 Maj 2014 Mnie jakoś na hehenzollerów wygląda, taka była pierwsza myśl na polu. Ale nie teraz to już nie mam żadnej koncepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 toż to wiluś:-)wygląda jak klapka od strej wojskowej fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 2 Maj 2014 Autor Share Napisano 2 Maj 2014 Ale to musiał by być cybuch średnica całości po dodaniu ubytku 50 mm. Pokrywki cybuchów wyglądają inaczej, pozostał spłaszczony uchwyt do kółka od zawieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 taka była moja pierwsza myśl a jak wiadomo w tym okresie podobiznę wilego trzepali na wszystkim,od zapięć do szelek po guziki,cybuchy,szklanki itd.Więc trudno będzie zidentyfikować dokładnie co to?chyba że akurat znajdzie się ktoś kto ma identyczny przedmiot lub gdzieś w necie wyszperasz,więc powodzonka życzę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Dzięki, tak to jest w tym sporcie, po kilka lat leży coś w pudełku i nagle przypadkiem na jakiejś przeglądanej stronie EUREKA- ja mam coś takiego. A wracając, własnie liczę że ktoś ma cos takiego w całości. Pełen napis w otoku da nam odpowiedź.pozdrawiam, idę kopać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.