Napoleon North Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Witam dzisiaj znalazłem takie miedziane albo brązowe kółeczko .Od czego może być ?
bassista Napisano 3 Maj 2014 Napisano 3 Maj 2014 Nie od odznaki ale od kolczugi:http://www.google.com/search?q=kolczuga&num=40&client=ms-opera-mobile&channel=new&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-SNlU8btM4aLyAOd34DwBw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=980&bih=1480Najprawdopodobniej znalazles pole jakiejs bitwy z okresu sredniowiecza. Zglos to do wojewodzkiego konserwatora zabytkow...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 20:30 03-05-2014
april_86 Napisano 3 Maj 2014 Napisano 3 Maj 2014 z zaciekawieniem śledzę posty Napoleona. Tym razem jednak nie jest to aż tak abstrakcyjny fant (w porównaniu do poprzednich;)) Może z jakiegoś medalu? Wyczyść, może ma jakieś punce
Napoleon North Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Witam dzisiaj znalazłem takie miedziane albo brązowe kółeczko .Od czego może być ?
predi888 Napisano 2 Maj 2014 Napisano 2 Maj 2014 Rozumiem że każdy jakoś zaczyna" swoje przygody z poszukiwaniami. Rozumiem ze co dla jednego jest złomem to dla innego jest skarbem,ale naprawdę ... kółko z drutu?Seriusly ?
Pytanie
Napoleon North
Witam dzisiaj znalazłem takie miedziane albo brązowe kółeczko .Od czego może być ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.