Witajcie. Kolejny ciekawy fant, całkowity świeżaczek, jeszcze przed czyszczeniem. Proszę o identyfikację, bo sama sobie nie poradzę (mimo, że wydaje mi się, że kiedyś coś takiego widziałam). Nie wiem też z jakiego metalu jest wykonany/wykonana. Pokryte jest niebiesko-zieloną substancją (patyna?), lekko pod słońce połyskuje,w dwóch miejscach wygląda to tak, ajkby były kiedyś przyklejone kamienie (szkiełka) a spod zadrapań wygląda metal, którego nie potrafię określić. Może to srebro? Żądnej próby póki co nie zauważyłam. Będę wdzięczna za pomoc
Pytanie
mmmmmmm urghhh!
Witajcie.
Kolejny ciekawy fant, całkowity świeżaczek, jeszcze przed czyszczeniem.
Proszę o identyfikację, bo sama sobie nie poradzę (mimo, że wydaje mi się, że kiedyś coś takiego widziałam).
Nie wiem też z jakiego metalu jest wykonany/wykonana.
Pokryte jest niebiesko-zieloną substancją (patyna?), lekko pod słońce połyskuje,w dwóch miejscach wygląda to tak, ajkby były kiedyś przyklejone kamienie (szkiełka) a spod zadrapań wygląda metal, którego nie potrafię określić. Może to srebro? Żądnej próby póki co nie zauważyłam.
Będę wdzięczna za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.