kowal2008 Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Napisano 20 Kwiecień 2014 Witam. Trafił nam sie wczoraj najprawdopodobniej zbiornik z miotacza ognia. Czy ktoś da rade rozpoznać czy to niemiecki, czy radziecki ponieważ nigdzie nie znaleźliśmy informacji o działaniach na tych terenach. Pozdrawiam
koziarzumyslu Napisano 20 Kwiecień 2014 Napisano 20 Kwiecień 2014 troche mi wyglada na gasniceę chyba niemiecką
kowal2008 Napisano 20 Kwiecień 2014 Autor Napisano 20 Kwiecień 2014 Po co byłby ten mały zbiorniczek obok?Górny zawór nie wyglądał na to by była tam dysz z agasnicy, bardziej wąż, no i te haczykowate zakończenie.
abcd Napisano 20 Kwiecień 2014 Napisano 20 Kwiecień 2014 http://ufoportglufenteich.de/wp-content/uploads/2012/09/feuerloescher_aub.jpg
koziarzumyslu Napisano 20 Kwiecień 2014 Napisano 20 Kwiecień 2014 przykro mi ze kolega abcd potwierdził moje przypuszczenia ,jednak ubolewam na tym ze zostałeś rozczarowany. pzdr
Pytanie
kowal2008
Witam. Trafił nam sie wczoraj najprawdopodobniej zbiornik z miotacza ognia. Czy ktoś da rade rozpoznać czy to niemiecki, czy radziecki ponieważ nigdzie nie znaleźliśmy informacji o działaniach na tych terenach. Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.