marg33 Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Napisano 15 Kwiecień 2014 Prosiłbym o informację co to za pistolet? Rękojeść to oczywiście twórczość własna.Długość lufy około 15 cm (niestety nie mam go,piszę na prośbę kolegi).
torba5 Napisano 18 Kwiecień 2014 Napisano 18 Kwiecień 2014 dodam tylko że rękojeść/łoże nie jest oryginalne dorabiane współcześnie śruba krzyżak też współczesna
mietek Napisano 18 Kwiecień 2014 Napisano 18 Kwiecień 2014 Gdyby dalo rade dac zblizenie sygnatur widocznych na 2 zdjeciu to moze i kraj by mozna okreslic.Chyba sa tam proby z przestrzeliwania (przynajmniej powinny byc).Choc z tego co widac, nie wygladaja na belgijskie. Jesli jest tam litera U i korona to Niemcy.
marg33 Napisano 18 Kwiecień 2014 Autor Napisano 18 Kwiecień 2014 Dziękuję za informacje,przekażę koledze.
marg33 Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Napisano 15 Kwiecień 2014 Prosiłbym o informację co to za pistolet? Rękojeść to oczywiście twórczość własna.Długość lufy około 15 cm (niestety nie mam go,piszę na prośbę kolegi).
Pytanie
marg33
Prosiłbym o informację co to za pistolet? Rękojeść to oczywiście twórczość własna.Długość lufy około 15 cm (niestety nie mam go,piszę na prośbę kolegi).
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.