abcd Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Czy podczas poszukiwań ktoś natrafił na ślady obecności Französische SS-Sturmbrigade w okolicach Mielca i Dębicy .W końcu na linii Wisłoki Francuzi toczyli zacięte walki w 44.Chodzi mi o ewidentne ślady blachy,insygnia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2014 http://www.tmzm.mielec.pl/m3KA_8francEsesm.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 Chodziłem tam ale oprócz ton łusek i innych pierdół trafiłem jedynie na zapalniczke z francuskimi biciami \"DAS MICHELIN&C.E+clermonpand.FABRIQUEENFRANCE MADE IN FRANCE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 No ale raczej nie ma to nic wspólnego z FrancuSSami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 Fant znaleziony konkretnie w miejscu gdzie doszło do walk z ich udziałem :) myślę że nie przypadkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 a konkretniej 2 kompani sturmbrigady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 Nic po SS nie wychodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 w tym konkretnym miejscu nie, ale zostaje jeszcze 1 i 3 kompania.Miejsca te zostaną dobrze sprawdzone tak że myślę że chociaż jeden mały fant wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.