adamiec Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 witam,pomoże ktoś zidentyfikować pociski?
adamiec Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 zostawiłem na wsi znajdki wiec ,nie znam dokładnych wymiarów.dzięki wielkie za podpowiedzi.czyli warto jeszcze tam pochodzić,bo byłem około godzinki
viator01 Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Jak zmierzysz, to będziesz miał pewność. Dodatkowo na stronie, którą podałem jest orientacyjna waga (gdybyś miał dokładną wagę)
adamiec Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 witam,pomoże ktoś zidentyfikować pociski?
viator01 Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Porównaj z rysunkami i zmierz średnice - powinno dać się większość dobrać http://www.alternatywneinfo.fora.pl/amunicja-i-bron,22/pociski-kule-olowiane,43.html
viator01 Napisano 9 Kwiecień 2014 Napisano 9 Kwiecień 2014 Czy te u góry nie mają metalowej miseczki w otworze?
adamiec Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Napisano 9 Kwiecień 2014 środkowy jest pusty w środku,na środku ma wypustke.wszystkie są z jednej łąki jak i inne przedmioty ze zdjęcia
Pytanie
adamiec
witam,pomoże ktoś zidentyfikować pociski?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.