buczi79 Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 Witam łyżka ma ok 20 cm z tyłu bicie jak w tytule . Z jakiego okresu pochodzi i czy to srebro? Znalazłem ją w miejscu gdzie niemiecka armia , brała nogi za pas przed ruskimi . Znalazłem tam wiele militari rosyjskiej i niemieckiej produkcji.
viator01 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Produkt Sächsische Metallwaren Fabrik, wykonany jak na puncy z alpaki, która mogła być platerowana srebrem.Więcej szczegółów na temat producenta i punce do porównaniahttp://www.ascasonline.org/windowMARZ94.html
buczi79 Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 Witam łyżka ma ok 20 cm z tyłu bicie jak w tytule . Z jakiego okresu pochodzi i czy to srebro? Znalazłem ją w miejscu gdzie niemiecka armia , brała nogi za pas przed ruskimi . Znalazłem tam wiele militari rosyjskiej i niemieckiej produkcji.
buczi79 Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 zdj.3 ( w pierwszym poście mam na myśli koniec II wojny światowej )
Pytanie
buczi79
Witam łyżka ma ok 20 cm z tyłu bicie jak w tytule . Z jakiego okresu pochodzi i czy to srebro? Znalazłem ją w miejscu gdzie niemiecka armia , brała nogi za pas przed ruskimi . Znalazłem tam wiele militari rosyjskiej i niemieckiej produkcji.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.