dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Napisano 30 Marzec 2014 WitamTrafił mi się komplet 6 dużych i 6 małych guzików z metalu nie magnetycznego Polskich Orłów w koronie.Brak jest jakich kolwiek widocznych oznaczeń, (może pod blaszką). Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu czy to oryginał między wojenny czy też powojenna produkcja dla Wojska i Oddziałów Paramilitarnych.Pozdrawiam
tyfus Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 może już czas najwyższy wiedzieć, że guziki mają swój dział do ID?
dunaj65 Napisano 30 Marzec 2014 Autor Napisano 30 Marzec 2014 Przepraszam pomyliłem dział co nie zmienia faktu rzeczy że proszę o ID.
tyfus Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 ale wystarczy poprosić dowolnego moda o przeniesienie... widać dla niektórych to zbyt trudne i poniżej wora. lepiej założyć nowy wątek.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=729991#1680775nice...
Pytanie
dunaj65
Witam
Trafił mi się komplet 6 dużych i 6 małych guzików z metalu nie magnetycznego Polskich Orłów w koronie.
Brak jest jakich kolwiek widocznych oznaczeń, (może pod blaszką).
Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu czy to oryginał między wojenny czy też powojenna produkcja dla Wojska i Oddziałów Paramilitarnych.
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.