matis7 Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 Wszystkie bagnety są metalowe mają sygnaturę solingen nie wiem czy są orginalne.
matis7 Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 Bardzo proszę o identyfikację moich bagnetów i kordzika jak się nazywają i jakie to modele Dziękuje z góry
viator01 Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Na pierwszym zdjęciu od góry masz niemiecki paradny bagnet KS 98. Niżej zaś resztki niemieckiego kordzika SA z obciętym jelcem i trochę kombinowaną pochwą.
viator01 Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Przepraszam, ale poszło zanim skończyłemOstatni nóż bez pochwy to holenderski tzw. Stormdolk
matis7 Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 jeżeli chodzi o kordzik sa to nie widać tam na jelcu cięcia czy występowały tak może orginalnie ? I jeszcze jedno pytanie bo mogę zakupić parę kordzików sa czy sygnatury muszą byćgrawerowane czy mogą być kalkowane
Pytanie
matis7
Wszystkie bagnety są metalowe mają sygnaturę solingen nie wiem czy są orginalne.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.