neszna Napisano 25 Marzec 2014 Autor Napisano 25 Marzec 2014 ja nie wim Nadwojciech co Cię wzięło,jestem tu od sześciu lat a Ty mi kłody pod nogi...Czy mogę prosić o identyfikację?Dziękuję
HU13ERT Napisano 12 Kwiecień 2014 Napisano 12 Kwiecień 2014 Ja nie wiem czy się można czepiać bo widać po opisie z aukcji, że eszna" nic nie nauczył się po tej identyfikacji. Za to biegle korzysta z translatora.Pozdrawiamy chłopów pańszczyźnianych :D
Hebda Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Z ciekawości gdzie trafiony?Okolice Modlina czy gdzieś dalej?
neszna Napisano 25 Marzec 2014 Autor Napisano 25 Marzec 2014 ja nie wim Nadwojciech co Cię wzięło,jestem tu od sześciu lat a Ty mi kłody pod nogi...Czy mogę prosić o identyfikację?Dziękuję
Nadwojciech Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Oj tam, oj tam.10 рота 2 Новогеоргиевского крепостного пехотного полка.Zdrów. :)
Pytanie
neszna
ja nie wim Nadwojciech co Cię wzięło,jestem tu od sześciu lat a Ty mi kłody pod nogi...Czy mogę prosić o identyfikację?Dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.