tobi505 Napisano 24 Marzec 2014 Autor Napisano 24 Marzec 2014 Witam od dłuższego czasu interesuje się wykopkami obejrzałem juz chyba wszystkie filmiki na YT. Mieszkam w Niemczech w tzw. Wiosce 20tyś mieszkańców ,a na około same lasy i pola. Jak myslicie warto przeszukiwać ten teren? oczywiście najpierw zakupie sprzęt,ale to nie jest teraz ważne.PS.Wiem ,że to nielegalne
snajper-s1 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Nie, nic nie warto, nic się nie opłaca, paaanie, do wszystkiego dopłacać trzeba.. ;)Nie w całych Niemczech jest jednakie prawo, było już sporo o tym, zależy od landu.
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 E tam nie warto! Gdzie może być więcej towaru niż w samej Rzeszy?! ;)
snajper-s1 Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Jeszcze w magazynach, fabryczne stany, funkiel-nówka, nie dotknięte aryjską dłonią.. polecaaaaam
arbeiter Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 W Brandenburgii i Saxonii,kara za kopanie(zależy od tego gdzie się kopie np: okopy i stanowiska archeo)może wynosić nawet 50 tyś. euro.Sam miałem problemy,więc wiem co mówię.W innych landach jest różnie.
samgnus Napisano 13 Kwiecień 2014 Napisano 13 Kwiecień 2014 Witam! Wszystkie odpowiedzi to bzdury....Pytanie...Po co odpowiadacie skoro nie macie nic do powiedzenia...Odpowiem...takie jest to forum...
bubbers Napisano 14 Kwiecień 2014 Napisano 14 Kwiecień 2014 forum spadło na psy,ci co odpowiadają to stare wygi,cwaniaki
snajper-s1 Napisano 15 Kwiecień 2014 Napisano 15 Kwiecień 2014 Trzeba rzucić trochę koloru do szarości świata codziennego i sztywniactwa jakie wszędzie teraz spotykam :)Co tu można odpowiedzieć? Na tak denne pytanie?:DPaanie, a w Rosji opłaca się szukać? Dookoła same pola, krzoki i lasy, front stał przez 3 lata, ale nie jestem pewien czy warto..
jarek666 Napisano 28 Kwiecień 2014 Napisano 28 Kwiecień 2014 koledzy. mieszkam w Niemczech i chętnie wybiore się z kims po okolicy Spreewal i pd. berlin. najlepiej napisać eska 601333145
Siepaka Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 jarek666,skoro tam mieszkasz to powiedz jak to z tym prawem jest? ja mieszkam tez prawde mowiac blisko Berlina, w sierpniu bedzie mozna polatac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.