trzykorony Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 Witam znalazłem dziś na polu ten guzik proszę o identyfikację .NA guziku widzę , po lewej stronie widzę konia lub lwa ale jest to inne zwierzę niż po prawej bo po prawej jest koń , na środku jest jak by pieczęć a od góry jak by miecz przebijający tą pieczęć , na dole są dwa napisy jeden z nich to chyba STEUIT .Proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 na @ mogę wysłać fotkę w lepszej rozdzielczości bo tu mogę wstawić tylko 800x600 .Proszę o pomoc ,z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 O ile dobrze widzę to brytol:http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=805pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Marzec 2014 Share Napisano 23 Marzec 2014 trzykorony (19 / 5) 2014-03-23 16:18:51Czego whttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=729669#1678311a dokładnie we wpisie Tyfusa nie zrozumiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 tak to ten dziękuje , a jeszcze jedno ten guzik to popularny jest czy to ciekawsze znalezisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykorony Napisano 23 Marzec 2014 Autor Share Napisano 23 Marzec 2014 Wybacz ale komputer dotykam w sobotę i niedziele czasami jak jest czas i nie po tafie zbytnio się posługiwać programami do zdjęć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.