skolcio Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 3 par ostróg. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Czy są wojskowe czy cywilne? Z jakiego okresu mogą pochodzić?Z góry dziękuję za pomoc. 1 para:
skolcio Napisano 26 Marzec 2014 Autor Napisano 26 Marzec 2014 Nikt już nic więcej nie doda? :) Cokolwiek? :)
skolcio Napisano 19 Marzec 2014 Autor Napisano 19 Marzec 2014 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 3 par ostróg. Jestem w tym temacie kompletnie zielony. Czy są wojskowe czy cywilne? Z jakiego okresu mogą pochodzić?Z góry dziękuję za pomoc. 1 para:
qwaszxcvdfer Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 sorki jestem młodym poszukiwaczem pomożecie w identyfikacjitej monetki ,proszę i z góry dziękuę-----------------------młody poszukiwaczu... to już twój drugi post pisany gdzie popadnie" - byle był.Proponuję zapoznać się z Forum i jego działami!Regulamin oraz regulaminy poszczególnych działów - również wskazane jest zapoznanie z nimi.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 13:46 21-03-2014
R51 Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 Na pewno nie starsze niż dwudziesty wiek, na pewno nie polskie wojskowe...
Pytanie
skolcio
Witam, proszę o pomoc w identyfikacji 3 par ostróg. Jestem w tym temacie kompletnie zielony.
Czy są wojskowe czy cywilne?
Z jakiego okresu mogą pochodzić?
Z góry dziękuję za pomoc.
1 para:
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.