mauser90r Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 Witam .Trafiłem ostatnio takiego tymfa, i mam pytanie .Co oznaczają literki AT po obu stronach tarczy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 15 Marzec 2014 Autor Share Napisano 15 Marzec 2014 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 Lenistwo, to straszna choroba...Nawet do Wiki się nie chciało pofatygować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 15 Marzec 2014 Share Napisano 15 Marzec 2014 http://lmgtfy.com/?q=AT+tymf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 16 Marzec 2014 Autor Share Napisano 16 Marzec 2014 Witam. Pewnie że straszna ,sam jesteś przykładem tej choroby nawet nie chciało Ci się odpowiedzieć na moje pytanie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.