monterek Napisano 15 Marzec 2014 Autor Napisano 15 Marzec 2014 Witam, ostatnio na polu znalazłem oto cudeńko i powiem szczerze nie wiem co to jest, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny. z góry dziękuje za każdą pomoc
cuma Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 kol. monterek, mam nadzieję, że nie będziesz miał mi za złe, jak dołączę do Twojego wątku. dziękuję!żeby nie zakładać nowego... otóż znalazłem coś podobnego.tak przynajmniej mi się wydaje.prosiłbym, abyście ocenili, czy to jest zapięcie od sakwy.patrząc okiem laika, wydaje mi się, że to jest to.
cuma Napisano 16 Marzec 2014 Napisano 16 Marzec 2014 lewa strona.dziękuję za wszelkie sugestie!pozdro!
monterek Napisano 15 Marzec 2014 Autor Napisano 15 Marzec 2014 Witam, ostatnio na polu znalazłem oto cudeńko i powiem szczerze nie wiem co to jest, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny. z góry dziękuje za każdą pomoc
Pytanie
monterek
Witam, ostatnio na polu znalazłem oto cudeńko i powiem szczerze nie wiem co to jest, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny. z góry dziękuje za każdą pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.