buba400 Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 żeton z napisem ericsson, wielkości 5złna odwrocie wybite cyfry 63proszę o pomoc w identyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Lenistwo to straszna choroba...Zapewne marka narzędziowa z zakładów Ericssona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 dziękuję bardzo z konkretną odpowiedź.szkoda tylko że w twojej wypowiedzi jest tyle złośliwości.interesuje mnie jeszcze rzadkość występowania tegoż żetonu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 w twojej wypowiedzi jest tyle złośliwości"Oj tam, oj...Nie chciało Ci się nawet do googla zajrzeć- albo leniwy jesteś, albo boję się myśleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba400 Napisano 14 Marzec 2014 Autor Share Napisano 14 Marzec 2014 powiem szczerze do googla zaglądałem.potrzebowałem jedynie potwierdzenia. mało prawdopodobne wydawało mi się powiązanie marki narzędziowej z tą firmą.myślałem że istniała wcześniej inna firma której żeton znalazłem.tak czy inaczej dzieki z pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Logo c.a. 1940 sprawia wrażenie identycznego z Twoim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.