sladami1 Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 Witam, najprawdopodobniej żeton, znaleziony na polu w miejscu walk I, jaki i II Wojennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Albo wycieruch monety... tylko co tutaj identyfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 Myślałem, że może ktoś pozna po resztkach farby, ale rozumiem, że ciężka sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 A gdzie tam masz farbę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Bjar- a Ty zielone nie widzisz?PS Sam nie wiem :-( czy :-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:54 07-03-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Jakiś grynszpan raczej lub inny produkt korozji miedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 7 Marzec 2014 Autor Share Napisano 7 Marzec 2014 Niestety moje wiedza dotycząca metalurgii jest bardzo ograniczona - nie jest to mój konik. Jeżeli wprowadziłem poruszenia, to proszę mi wybaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Marzec 2014 Share Napisano 7 Marzec 2014 Spokojnie, wyluzuj się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.