dmn1 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 Witam! Metalowa tablica oraz metalowy przedmiot znaleziony obok niej!ps. PANIE MODERATORZE PROSZĘ SPRAWDZIĆ POPRAWNOŚĆ WPISU, PROSZĘ WZIĄĆ POD UWAGĘ IŻ JESTEM DYSLEKTYKIEM (ORZECZONYM)
dmn1 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 Witam! Metalowa tablica oraz metalowy przedmiot znaleziony obok niej!ps. PANIE MODERATORZE PROSZĘ SPRAWDZIĆ POPRAWNOŚĆ WPISU, PROSZĘ WZIĄĆ POD UWAGĘ IŻ JESTEM DYSLEKTYKIEM (ORZECZONYM)
dmn1 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 Witam kolegę!Chciałem się dowiedzieć:1. Jaką funkcję spełniała tablica; informacyjną, propagandową czy też nakazową?! 2. Czy właz stalowy to element wyposażenia czegoś" czy nie?! 3. Czy ostatnia fotografia przedstawiająca element stalowy to dwójnóg? Pozdrawiam kolegę !
m4sherman Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 jak to czego; - co to za przedmioty. Na dwóch ostatnich zdjęciach jest fragment komory zamkowej MG 34 lub 42.
dmn1 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Napisano 2 Marzec 2014 Po lewej stronie na foto jest końcówka kolby, czy ktoś spotkał się z podobną ?
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2014 Napisano 2 Marzec 2014 Jak na dyslektyka to chyba jesteś mistrzem ortografii :D
Pytanie
dmn1
Witam!
Metalowa tablica oraz metalowy przedmiot znaleziony obok niej!
ps. PANIE MODERATORZE PROSZĘ SPRAWDZIĆ POPRAWNOŚĆ WPISU, PROSZĘ WZIĄĆ POD UWAGĘ IŻ JESTEM DYSLEKTYKIEM (ORZECZONYM)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.