Bartek98 Napisano 27 Luty 2014 Autor Napisano 27 Luty 2014 Witam wszystkich na forum, jestem tu nowy wiec proszę o wyrozumiałość:(. Otóż znalazłem taką odznakę i czy ona jest oryginalna bo wydaje mi się że za nowa z tyłu ma tylko sygnaturę l/12" na spince pozdrawiam wszystkich z góry dziękuje
Rysiu_Hipokryta Napisano 27 Luty 2014 Napisano 27 Luty 2014 Twoje zdjęcie najprawdopodobniej nie spełniło pewnych wymogów i go po prostu nie ma...
Bartek98 Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 Szkoda mam problem jak nie rozmiar to rodzaj zapisu.:( a może po samej sygnaturze ktoś powie czy to oryginałsygnatura to L/12" i znajduje się na spince.Proszę o odpowiedź.Aha stan idealny odznaka jest z bagnetem i granatem
Swiety82 Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 Spróbuj zapisać zdjęcie w formacie .jpg , z tego co widzę jest .png i może to stwarza problem
Pytanie
Bartek98
Witam wszystkich na forum, jestem tu nowy wiec proszę o wyrozumiałość:(. Otóż znalazłem taką odznakę i czy ona jest oryginalna bo wydaje mi się że za nowa z tyłu ma tylko sygnaturę l/12" na spince
pozdrawiam wszystkich z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.