Lukasz88 Napisano 24 Luty 2014 Autor Napisano 24 Luty 2014 Witam trafiłem coś takiego na początku miałem wyrzućic ale ocś mnie tknęło i przyjrzałem się bliżej czy tylko ja coś tam widzę?.Wrzucam pierwsze zdjecie i biore się do czyszczenia zobaczymy.Póki co może ktoś coś kojarzy.
rodan Napisano 25 Luty 2014 Napisano 25 Luty 2014 Musisz mieć niesamowitą wyobraźnię,żeby zobaczyć to co określiłeś w tytule postu,jako Postać z tarczą" Ja mam,a nie widzę.Może to kwestia zdięć?
Lukasz88 Napisano 24 Luty 2014 Autor Napisano 24 Luty 2014 Witam trafiłem coś takiego na początku miałem wyrzućic ale ocś mnie tknęło i przyjrzałem się bliżej czy tylko ja coś tam widzę?.Wrzucam pierwsze zdjecie i biore się do czyszczenia zobaczymy.Póki co może ktoś coś kojarzy.
Lukasz88 Napisano 25 Luty 2014 Autor Napisano 25 Luty 2014 Nie wiedziałem jak zatytułować by nie naruszyć regulaminu.Niestety mam aparat 5 mp więc nie zrobie lepszego zdjęcia niż numer 3. Czyli co koledzy wytwór przypadkowy stopionego metalu?.
Lukasz88 Napisano 24 Luty 2014 Autor Napisano 24 Luty 2014 No to panowie wyszło mi ocs takiego,jakies sugestie.W odległosći 100 metrów znajdywałem Monety 3 Rzeszy PRLu czy Boratynki 2km od miejsca znajdki biegł szlak handlowy od XIVw.No chyba że jest to faktycznie stopiony metal to wielkie graty dla wykonawcy.
chrapek Napisano 25 Luty 2014 Napisano 25 Luty 2014 pokaż drugą stronę, wygląda faktycznie jak stopiony metal, ale mi wyobraźnia podpowiada broszkę w kształcie róży:) albo jakiś inny kwiatek:). pozdrawiam.
Pytanie
Lukasz88
Witam trafiłem coś takiego na początku miałem wyrzućic ale ocś mnie tknęło i przyjrzałem się bliżej czy tylko ja coś tam widzę?.Wrzucam pierwsze zdjecie i biore się do czyszczenia zobaczymy.Póki co może ktoś coś kojarzy.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.