Skocz do zawartości
  • 0

Kordzik SS/SA.

michal1514

Pytanie

Napisano

Witam!
Chciałbym się dowiedzieć conieco na temat tego korda SS lub SA. Mianowicie chodzi o orginalność. Przeglądałem zdjęcia orginalnych kordów i zauważyłem różnice w okładkach. Te niewyglądają na orginalne, wrona również jakaś inna oraz śruba. Gość woła za niego 350 zł.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!
Chciałbym się dowiedzieć conieco na temat tego korda SS lub SA. Mianowicie chodzi o orginalność. Przeglądałem zdjęcia orginalnych kordów i zauważyłem różnice w okładkach. Te niewyglądają na orginalne, wrona również jakaś inna oraz śruba. Gość woła za niego 350 zł.

Napisano
Twoja odpowiedź mi nie pomogła...
To jak wygląda orginalny kordzik a dokładniej okładki to wiem bo sprawdzałem. Chce się tylko dowiedzieć czy może jest to jakaś inna wersja okładzin...czy tylko radosna twórczość i czy cały kord jest dobry a tylko okładki nie. Również chciałbym wiedzieć ile można za niego dać...jak już wspominałem gość woła 350 zł.
Napisano
A sprawdzałeś czy można go rozkręcić ? czy raczej jest na stałe zamocowane ostrze z okładką ? Moim zdaniem jest to kopia :)
Pozdro
Napisano
Miki jak już chcesz dać foty do porównania to daj porządne
a nie takie na których nic nie widać
całość to postarzony bubel
w pysk mu daj a nie 350 pln

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie