Skocz do zawartości

Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół. Part-16

Klemens Forel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witam serdecznie brać Podstodolniakową.Ostatnimi czasy ostro zaniedbałem wątek zwykły brak czasu.Zaliczyłem kilka imprez w tym np Olsztyński Rotor moją Emą po remoncie który Wam relacjonowałem. Kuby robota okazała się majstersztykiem i bez awari zrobiłem pierwsz 700 km .Ukłon w stronę HD 1940 wyregulował wspaniale gazniki-lata praktyki ;)W międzyczasie trafiłem nie lada podstodolniaka z zerowym przebiegiem ale ten smaczek niebawem Wam wrzuce sprzęt nie poznał się nigdy z asfaltem ;)Tutaj na zdjęciu zaś prośba którą dostałem na maila do identyfikacji wiecie co to jest?Pozdra3wiam Was serdecznie Forel...

Napisano
może ktoś z kolegów ma oryginalne zdjęcie zundappa DL 200 żeby potwierdzić że ta lampa o którą pytałem jest właśnie od niego, znalazłem tylko jedno zdjęcie
Napisano
witam, prześwietliłem temat indiana podanego w linku wyżej. Jest kontakt z gościem, odpisywał na sms-y, nawet odebrał telefon... Indian dzisiaj został sprzedany do Holandii za 24.000 ojro...
Napisano
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu szczątków pewnego motocykla. Pomimo wielu prób nie udało mi się ustalić co to dokładnie jest. Może ktoś z Was będzie wiedział. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie